Stäng

Vaxdukar Jul

Sortering:

Ditt urval matchade inte några artiklar!

Duka med vaxduk till jul!

En vaxduk är både snyggt och praktiskt på julbordet. Lätt att torka av om olyckan skulle vara framme, vilket händer lätt när man sitter många runt bordet och ofta i flera generationer. Torka av enkelt med en fuktig trasa. Dimoda har vaxdukar för jul i olika mönster och färger så att du kan få en lättskött duk under julens alla dagar. Vi har mönster på vaxdukarna med typiska julmotiv som bla tomtar, pepparkakor, hjärtan, snögubbar och snöflingor. Även klassiskt rutiga och enfärgade med linstruktur finns som textilvaxduk. Många av våra julvaxdukar finns i metervara, allt för att du ska kunna beställa i önskad längd som passar just till ditt middagsbord eller om du behöver en vaxduk på bordet där julbuffén ska stå.

Lägg en enfärgad klassisk vaxduk på bordet och matcha sedan med en annan julduk med mönster eller löpare över för att få en annan känsla på julbordet. Löparen kan du även lägga tvärs över bordet så att den blir som bordstablett på varje sida om bordet. Ett annat tips är att köpa vaxduk på metervara för att klippa till dina nya bordstabletter i önskad storlek och form.

Lägg en julvaxduk på ditt bord i din inglasade veranda för att skydda bordet om du gör en juldekoration med mossa och grenar så att bordet är skyddat från smuts och lättare fukt.

Hos Dimoda hittar du avtorkningsbara juldukar i form av vaxdukar och textilvaxdukar för jul och advent i passande julmotiv och julfärger från Redlunds textil.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel