Stäng

Barn

Sortering:
1 2 3 4 5 »

Vem vill inte skämma bort våra minsta och visst är dom värda det! 
Att inreda ett barnrum med fina inredningsdetaljer som är anpassade för barn är härligt. Barnrummet ska både vara en plats för bus, kreativitet och tokigheter, men även en plats för mysiga stunder, vila och sömn. Att du ska kunna skapa barnrum med inredningsdetaljer för barn, sängkläder till barn och leksaker som passar och harmoniserar är vårt mål.  

Hos Dimoda hittar du allt från sänghimmel och sängkläder för barnsängen, mysiga och gosiga plädar och filtarleksaker i trä till mysiga gosedjur. Vem kan motstå en kanin med långa öron, en gosig katt, en söt hund eller klassisk nalle som gosedjur 

Är det dags för babyshower, dop eller namngivning? Vi har leksaker i trä, gosiga nallar, filtar till baby och barn som passar utmärkt som present till babyshower, dopet eller namngivningen 

Våra filtar passar lika bra som överkast på barnsängen, som snuttefilt och värmande filt i barnvagnen. Välj mellan klassiska färger och mönster för barn. Våra sängkläder för barn finns i många olika mönster och färger, klassiska med motiv av bilar, djur och sport som fotboll.  

Konstfäll kan användas både som värmande fäll i barnvagnen och som matta i barnrummet. Välj mellan olika färger såsom grå, rosa, vit eller varför inte en ko eller zebra för att få liv och rörelse. Häng en fäll på fåtöljen som en snygg och värmande inredningsdetalj i barnrummet.  

Våra leksaker i trä kommer från JaBaDaBaDo, mjukisdjur från Bukowski Design och sängkläder från Redlunds textil. 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel