Stäng

Mattor & Fällar

Sortering:

Mattor till hemmet hos Dimoda

Hos Dimoda hittar du mattor i olika färger och storlekar. En matta kan avgöra hur du upplever ett rum. Välj därför en matta med omsorg, varför inte ha olika mattor efter säsong, i olika material, stilar och färger. En snygg matta ger rummet en ombonad känsla och skapar ett lugn och dessutom är ljuddämpande. En matta på golvet är inte bara snygg utan också skön att gå på. Lägg en matta på golvet bredvid sängen för att börja dagen med att få en härlig första känsla på morgonen under fötterna.

Konstfällar

Du hittar även konstfällar i olika färger som du kan använda som matta, perfekt i sovrummet bredvid sängen. Att lägga en konstfäll som dekoration över en fåtölj eller på soffan skapar en ombonad och skön känsla.

Trasmattor

Trasmattor i olika material som bomull, jute och läder hittar du hos Dimoda. Trasmattan passar i alla hem från moderna till hem i äldre stil. Använd trasmattan i flera rum, som hallen, köket och sovrummet. Hos Dimoda hittar du den klassiska trasmattan i modern stil.

Badrumsmattor

Badrumsmattan är en av dom viktigaste inredningsdetaljerna som gör störst skillnad på hur du upplever badrummet. Du hittar du olika badrumsmattor i olika färger och storlekar hos Dimoda. Välj och anpassa din badrumsmatta med övriga textilier som handdukar och badlakan i badrummet för att få en skön och personlig stil i badrummet. Mixa bland storlekar, former och färger på badrumsmattorna.

Ta hand om din matta genom att sköta den efter dom skötselråd och tvättråd som följer med mattan. Häng gärna ut din matta för att vädra och använd halkunderlägg under dina mattor för att förlänga hållbarheten.

Hos Dimoda hittar du trasmattor, konstfällar och badrumsmattor i olika stilar och färger. Köp din nya matta hos Dimoda i bra kvalitet till bra pris!


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel