Stäng

Bordstextilier

Sortering:
1 2 3 »

Hur vill du duka till vardag och fest?

Att duka ett vackert bord inför en fest är lika viktigt som att laga en härlig och smakfull middag. Lägg på en neutral duk för att låta övrig dekoration och porslin framhävas mer. Eller varför inte en färgglad och mönstrad duk ligga som grund och låt resten av dukningen bli mer sparsmakad. Att matcha linneduken med snygga linneservetter i samma färg eller bryta av med annan färg gör att du får en helt annan känsla att sätta sig vid bordet. Varför inte mixa och matcha med olika färger, storlekar och former på dukarna. Lägg olika former och storlekar på varandra. Låt en löpare eller en mindre duk bli som bordstablett på en annan duk. Låt fantasin flöda!

En bordsduk är inte bara en snygg detalj när du dukar och får middagsgästerna att känna sig välkomna, utan även praktiskt då den skyddar bordsskivan från repor och fläckar.

Använd dina linneservetter även till vardagen, inte bara till fest eller speciella tillfällen. Gör en snygg lös knut, vik snyggt eller använd servettring. Eller varför inte i brödkorgen? Våra linneservetter är lättskötta, tvätta och ta bort fläckar enligt medföljande tvättråd.

Letar du efter en lättskött duk som är avtorkningsbar om olyckan skulle vara framme? Då kan vi rekommendera våra vaxdukar. Vi har vaxdukar i många olika färger och mönster. Våra populära runda vaxdukar används mycket till bord på uteplatsen, då det är smidigt att låta den ligga kvar och sedan är lätta att torka av. Du hittar klassiska mönster som marmor till mer somriga och färgglada med blad och blommor på vaxdukarna. Vi har vaxdukar i många olika mönster och färger men även enfärgade, till olika säsonger såsom till jul. Även vaxdukar som linneduk. Flera av våra vaxdukar kan du köpa på metervara för att anpassa efter det bord som du önskar lägga den på. Köp en avtorkningsbar duk och använd både inne och ute, snyggt och praktiskt!

Våra löpare finns i olika mönster och färger, med eller utan fransar. Lägg en löpare på soffbordet eller köksbordet för att få en känsla av ombonat. Ett enkelt sätt att byta färg och känsla i rummet, men ändå fortfarande se den fina bordskivan. Lägg en löpare på vaxduken på altanen för att även där då få en mer ombonad känsla när det är dags för fika eller middag. Löparna kan du även använda som bordstablett vid dukning av middagsbordet genom att lägga den rakt över bordet. En löpare kan användas till mycket och är en perfekt present och då även tillsammans med linneservetterna. Eller varför inte ett förkläde till kocken i gå-bort-present.

Hos Dimoda hittar du dina nya bordstextilier såsom dukar, linnedukar, löpare, linneservetter, förkläden och avtorkningsbara dukar i from av vaxdukar från Redlunds textil, Interiörhuset och vårt eget märke Design by D.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel