Stäng

Badtextilier

Sortering:
Badrumsmatta Fabian grey pattern
KAMPANJ
Badrumsmatta Carat rost
KAMPANJ
199 kr
Ord.pris: 249 kr
Badrumsmatta Fabian black pattern
KAMPANJ
Badrumsmatta Carat mörkgrön
KAMPANJ
Badrumsmatta Carat rund guld
KAMPANJ
239 kr
Ord.pris: 299 kr
Badrumsmatta Carat rost rund
KAMPANJ
239 kr
Ord.pris: 299 kr
1 2 3 4 »

Fina och sköna handdukar att hänga upp i badrummet är både en fin detalj för ögat och skönt för huden. Att kombinera handdukar och badlakan i olika färger eller mixa i samma färgskala eller mönster kan vara fint och skapar en personlig känsla i badrummet. Låt fantasin och din personlighet styra hur du väljer att matcha och mixa dina handdukar och badhanddukar i badrummet. Har du ett stilrent badrum så kan du enkelt och relativt billigt byta utseende i badrummet med hjälp av handdukar, badlakan, badrumsmatta och inte minst duschdraperi. Finns det plats - sätt gärna en pall med en grön växt eller sätt upp en hylla för att få en än mer ombonad känsla i badrummet. Det finns många krokar med sugproppar etc. att fästa på kakel, så låt fantasin flöda med var du kan placera olika inredningsdetaljer på kaklet. Ändra färg och stil på badtextilierna efter säsong eller högtid för att lyfta fram den känsla du önskar.

Hur ska man sköta sina handdukar och badlakan? Följ tvättråden som följer med dina handdukar med tvätt och torkning. Låt dina handdukar och badlakan torka ordentligt, häng dom så luftigt som möjligt efter varje användning så håller dom sig fräscha längre.

Glöm inte bort att badrumsmattan är en av dom viktigaste detaljerna för känslan i badrummet. Att sätta fötterna på en mjuk och skön badrumsmatta efter att ha duschat är en härlig känsla. Välj en badrumsmatta av bra kvalitet som är lättskött och torkar snabbt för att få en bra upplevelse.

Beroende hur ditt badrum ser ut kan du styra hur du uppfattar det ytterligare med duschdraperiet. Vill du ha ett neutralt utan att vara iögonfallande så välj ett klassiskt duschdraperi i vitt eller grått. Vill du att det ska vara blickfånget så välj ett duschdraperi med mönster eller med ett enda stort motiv som en tavla eller fondvägg. Tänk på att dra ut duschdraperiet efter att det har blivit blött så att det kan torka ordentligt för att undvika mögel och bakterier. Tvätta duschdraperiet regelbundet efter medföljande tvättråd.

Skapa ett personligt badrum med badtextilier som handdukar, badlakan, badrumsmattor och duschdraperier från Redlunds textil och Interiörhuset.

Det är inte bara hemma som du ska ha snygga och sköna handdukar, hos Dimoda hittar du strandhanddukar för hela familjen. Välj mellan olika färger och mönster som hör till sommaren på dina nya handdukar för stranden.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel