Stäng

Rottingmöbler

Rottingmöbler och korgmöbler har en rustik, klassiskt tidlös och romantisk stil.

Rottingmöbler och korgmöbler har en rustik, klassiskt tidlös och romantisk stil. Naturmaterial ger en särskild värme åt inredningen. I Dimodas sortiment hittar du prisvärda rottingmöbler i klassiskt snitt och mer moderna designtyper av korgmöbler. Möblerna har naturligt ett detaljrikt och intressant mönster och rottingmöblerna gör sig bra i såväl uterum och inglasad balkong som i vardagsrummet eller köket. Hitta din nya favoritmöbel hos oss idag!

Vi har rottingfåtöljer och bänkar i rotting. Det finns även matchande rottingbord till våra tidlösa fåtöljer i rotting.

Om du känner att du vill ha det där lilla extra och skaffa utemböler av en helt annan kaliber, är möbler i naturrotting det självklara valet. Möblerna blir som en del av naturen och lyfter känslan av vår härliga utomhusmiljö. Samtidigt som de är stiliga och trendsäkra är de också bekväma att spendera många härliga sommarkvällar i.

Naturrotting är precis som det låter: naturlig och hämtad från växtriket. Både färg och material ger möbeln en individuell karaktär och därför kan viss skillnad förekomma mellan möbelenheterna. Ställer du rottingmöbeln i direkt solljus kan den blekas. En naturrottingmöbel blir vackrare med åren, och tänk på att naturrotting är utvecklat för inomhusmiljöer. Skötseln är enklast tänkbara: Borsta av med en mjuk borste, därefter torka med en fuktig trasa.

Vi rekommenderar att du endast använder rottingmöbler inomhus eller i uterummet då rotting är känsligt för fukt.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel