Stäng

Pallar

Sortering:

Köp din pall online på dimoda.se

En pall är inte bara ett praktiskt föremål utan också en inredningsdetalj som skapar både stil och stämning. Välj någon av Dimodas snygga pallar för att skapa rätt känsla i ditt hem. En trendig pall kan användas på många ställen i hemmet.

En pall i varje rum

En pall eller en sittpuff är en utmärkt liten möbel som du lätt flyttar och som inte tar upp onödigt mycket plats. Bor du litet är dessa småmöbler ett fantastiskt bra tillskott i hemmet då man behöver en extra sittplats eller om man bara vill ha stilfulla möbler som inte tar upp hela boytan. Även i större hushåll är dessa prisvärda pallar en suverän komplettering till inredningen. De passar i alla hem och smyckar rummet med sin närvaro.

Sätt en pall i hallen! Perfekt som liten sittplats när det är dags att knyta skorna. De passar utmärkt i sovrummet som avlastningspall, att sitta på när man ska dra på sig strumporna eller bara som en inredningsdetalj att njuta av.

 

Gå en smula längre…

 

Vi på Dimoda gillar att ta våra inredningsdetaljer steget längre och hitta nya användningsområden för dem än vad ursprunget säger. Pallen är inget undantag. En läcker liten pall kan lätt förvandlas till en ursnygg piedestal. Med en prunkande grön växt i en snygg kruka på pallen har du snabbt och lätt fått en inredningsdetalj av rang. Glöm dock inte att sätta krukan på ett fat eller liknande för att skydda pallens tyg. Sätt ett ljusfat på pallen med fina ljuslyktor och ljusstakar på och du har på ett ögonblick skapat ett blickfång i rummet. Visa upp någon personlig inredningsfavorit genom att låta den glänsa på din pall. Pallens användningsområden är många och den är ett måste i alla hem. Kika på våra billiga pallar, köp hem och experimentera du också ♥


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel