Stäng

Ljusslingor

Ljusslingor och ljuskedjor för inomhus och utomhus 

Ljusslingor ger en mysig och mjuk belysning både inomhus och utomhus. På Dimoda vet vi hur viktigt ljuset är för känslan av ett rum och hur den är en del av inredningen. Med ljusslingorna från Star Trading kan du få en mysig och ombonad känsla för vardag och fest. Vi har ljusslingor med LED som har små och stora ljuskällor. Du kan välja mellan klar, frostad eller färgad ljuskälla, allt efter tycke och smak.  

Ljusslingor för inomhusbruk 

Hos oss hittar du ljusslingor för inomhus som du kan dekorera hemmet med. Ljusslingor passar i dom flesta rum för att ge en ombonad och trevlig känsla. Våra inomhusljusslingor med LED finns i olika storlekar och modeller på ljuskällan, från tunna slingor till större med hängande lampor. Hos oss hittar du även ljusslingor som drivs av batterier som gör att du blir mer flexibel med placeringen av ljusslingan. Våra batteridrivna ljusslingor kan du använda till mycket, som dekoration på vägg, i fönster, i olika arrangemang men även som dekoration vid dukning. Vi har även ljusslingor med batteri som har timer som gör det enkelt och smidigt att ställa in när ljusslingan ska vara tänd eller släckt.  

Dekorera med ljusslingor på balkong, altan och i uterummet 

Med ljusslingor för utomhus kan du skapa en härlig och välkomnande atmosfär på din balkong, uteplats eller i uterummet eller varför inte i uteköket. Det går även fint att hänga en ljusslinga i ett träd som dekoration. Tänk bara på att välja en ljusslinga för utomhusbruk. Att ha en ljusslinga hängande över ett bord eller på en vägg utomhus gör att även om mörkret kommer en sen sommarkväll att man kan sitta kvar och njuta av sällskapet i ett härligt sken.  

 
Hos oss på Dimoda hittar du dekorationsbelysning i form av ljusslingor och ljuskedjor för inom och utomhusbruk från Star Trading. Allt från tunna ljusslingor för dekoration till partyljusslingor med färgade glödlampor men även klassiska ljusslingor med bollar. Våra ljusslingor kan du använda året om oavsett årstid och skapa mysig stämning. Vi har även solcellslampor i vårt sortiment som är ett alternativ om du vill lysa upp trädgården eller uteplatsen mer och saknar strömtillförsel. Men även fönsterlampor och golvlampor. Inred ute och inne med snygga lampor från Dimoda.


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel