Stäng

Konstblommor

Konstblommor, plastblommor eller fejkblommor - Ja, kärt barn har många namn.

Inred ditt hem med konstblommor från Dimoda. Blommor gör otroligt mycket för inredningen och känslan i rummet. Skapa en härligt grön oas med konstgjorda växter, snittblommor och kvistar. Det allra bästa med konstgjorda växter är att de håller väldigt väldigt länge och den enda skötsel som krävs är att man dammar av dem med jämna mellanrum så ser de pigga och fräscha ut.

Mörka vrån och skrymslen

Konstblommor är ett perfekt substitut för den äkta varan på platser där ljuset lyser med sin frånvaro. Plastblomman håller sig lika fin oavsett om den hamnar i en mörk vrå eller i en vas på middagsbordet. Denna inredningsdetalj är också ypperlig för dig som saknar gröna fingrar. Gör du det så har du hittat hem i vårt fina utbud av konstblommor. Klä ditt hem med naturtrogna konstblommor eller gå på det helt motsatta hållet och kika på våra fantasiblommor som är en fröjd för ögat. I plastblommornas värld är det endast fantasin som sätter gränser vilket gör att man kan skapa helt ofattbart härliga hem, fyllda med fantasiblommor. Är du en person som kanske inte riktigt har tid att ta hand om äkta blommor eller kanske du är allergisk - då är konstblomman räddningen för dig. Hos oss hittar du konstblommor till alla ställen i hemmet. Du hittar krukväxter till fönstret, hyllan eller till korgen på golvet, snittblommor till bordet och bänken och härliga hängande växter som skapar en lummig känsla i rummet.

I alla rum

Konstblomman passar i alla rum och kan med fördel blandas med den äkta varan. Pimpa din uteplats eller balkong med härliga gröna växter som du inte behöver oroa dig för att du glömt vattna. De ger inte upp ändå! Tänk på att konstblommor kan bleka en smula i starkt solljus. Gör middagen till en häftig upplevelse med fina konstblommor. Lägg dem på bordet vid dukning, sätt dem i snygga vaser, urnor och krukor eller häng dem i en dekorationskrans från taket och låt dem sprida sin lummig gröna naturkänsla i hela rummet. En kvist i en stilig kruka på golvet i vardagsrummet ger dig en snygg inredningsdetalj och en fin konstblomma inne på mörka toaletten lättar upp stämningen avsevärt. Testa, efter ett tag, att byta plats på blommorna i hemmet och se vilken skillnad det blir. Ett lätt sätt att skapa en ny känsla i hemmet. En fördel med konstblommor är att man kan låta dem vila i källaren eller på vinden och ta fram dem igen vid senare tillfälle. Byt till exempel blommor efter säsong. Låt sommarblommorna gå i dvala när höstrusket sätter in. Efter hösten har vi julblommorna med härliga kvistar och kransar och sen kommer våren - hoppets tid ♥


Kika på vårt fantastiska utbud av konstblommor. Gillar du naturtroget eller fantasifullt?

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel