Stäng

Köksredskap

Sortering:
Diskställ Dina 23cm
ENDAST ONLINE!
Magnetlist Alvesta
ENDAST ONLINE!
Diskställ Disa
ENDAST ONLINE!
Pappersrullehållare Alnes
ENDAST ONLINE!
Magnetlist Miranda
ENDAST ONLINE!
Rengöringskulor Rosie
ENDAST ONLINE!
Pappersrullehållare Paula
ENDAST ONLINE!
Knivslip Saga
ENDAST ONLINE!
Värmeställ Veda
ENDAST ONLINE!

Snygg inredning och praktiska redskap till köket och matplatsen 

Inredning för köket och matplatsen som både är snygg och praktisk hittar du bland Dimodas hushållsartiklar. Köket är ett rum där de flesta föremål har en praktisk användning, inte bara en estetisk.  

Pizzatillbehör

Är du en person som bakar pizza hemma eller hämtar? Hos oss hittar du pizzastål som du bakar din pizza på för att få en sprödare botten. Och när det är dags att skjutsa in eller ta ut pizzan ur ugnen så finns snygga pizzaspadar i olika storlekar som underlättar arbetet. När det är dags att servera din egenbakade eller hämtade pizza så lägg upp pizzan på en serveringsskiva och skär den snyggt med en pizzaskärare. Hos oss hittar du pizzaset med skärbräda och pizzakniv som gör serveringen snygg och elegant! 

Praktiska glasburkar och kakfat i flera våningar 

Här finns tillbehören du behöver till ditt kaffekalas! Dimoda har fina kakfat med 2 eller tre våningar som du kan lägga upp alla dina kakor på. Stapla sju sorters kakor tjusigt, eller arrangera cupcakes i flera våningar och dekorera tjusigt med andra tillbehör som tex blommor för att göra det extra fint.  Även brödkorgar finns i sortimentet som passar fint både för fikastunden och frukosten. När det gäller frukost, vem vill inte bli bortskämd med frukost på sängen? Här hittar du både snygga och praktiska frukostbrickor i trä som du kan överraska någon med på morgonen eller varför inte lyxxa till det till dig själv.  

Hos Dimoda finner du fina och praktiska glasburkar med lock av glas. Flera av våra glasburkar kan du använda som syltburkar till din egengjorda goda sylt. Fördelen med burkar i glas är att du ser vad burken innehåller. Flera av våra glasburkar har dessutom tätslutande lock som gör att innehållet i burken får längre hållbarhet. Så oavsett om du vill förvara din inlagda sill eller färgglada karameller är glasburken ett bra val som kan bidra till en del av din inredning. 

Praktiska och snygga diskställ 

Och något som alltid behövs efter att man varit och bakat eller lagat mat i köket är att städa och diska efter sig. Dom flesta har diskmaskin som det mest kan köras i, men det finns vissa saker som inte ska diskas i diskmaskin och då behövs ett praktiskt och snyggt diskställ att ställa disken i. Hos oss hittar du diskställ i olika storlekar och varianter som med ett plan eller i två plan. Passar även perfekt i stugan och i husvagnen.  

När du vill duka extra fint är det detaljerna som gör skillnaden. Välj bland vackra serveringstillbehör från Dimoda för att göra din dukning extra speciell. Oavsett om du dukar i köket eller matsalen, för två eller för hela släkten kan du göra det fint med våra prisvärda tillbehör. Hos oss hittar du även dukar och linneservetter för att göra din dukning och matstund extra fin. Våra köksredskap kommer från Design by Interiörhuset och Dorre. 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel