Stäng

Belysning & lampor online

På Dimodas avdelning för lampor och belysning hittar du lamporna som lyser upp tillvaron och samtidigt är fina inredningsdetaljer.

Sortering:
Bordslampa Madison
KAMPANJ!
399 kr
Ord.pris: 590 kr
Golvlampa Mytos
KAMPANJ!
598 kr
Ord.pris: 925 kr
Bordslampa Bella
KAMPANJ!
399 kr
Ord.pris: 595 kr
Bordslampa Ritz
KAMPANJ!
549 kr
Ord.pris: 990 kr
Bordslampa Mytos
KAMPANJ!
449 kr
Ord.pris: 699 kr
Bordslampa  Mytos
KAMPANJ!
349 kr
Ord.pris: 599 kr
Taklampa Flower
KAMPANJ!
299 kr
Ord.pris: 425 kr
Taklampa Flower
KAMPANJ!
299 kr
Ord.pris: 475 kr
Bordslampa Conrad
KAMPANJ!
349 kr
Ord.pris: 499 kr
Taklampa Bella
KAMPANJ!
649 kr
Ord.pris: 790 kr
1 2 »

På Dimodas avdelning för lampor och belysning hittar du lamporna som lyser upp tillvaron och samtidigt är fina inredningsdetaljer. En snygg bordslampa är lätt att placera i vilket rum som helst. Fler ljuskällor i ett rum gör det mer trivsamt. Missa inte att låta din belysning vara en del av din inredningsdesign.

Få extra ljus där du behöver det med bordslampor eller fönsterlampor. Ge rummet en personlig prägel och mysigare stämningsfull belysning med ljus på flera platser. Inred med ljus och sätt en personlig prägel på vardagsrum, kök och sovrum med Dimodas snygga bordslampor.

Önskar du en glaslampa till hyllan i vardagsrummet? Eller kanske en till taket i trappuppgången? Hos Dimoda finner du allt från kantiga till runda, från ljusblå till kristallvit och från taklampa till bordslampa. Passa på att fynda dina glaslampor hos Dimoda!

Letar du efter en perfekt golvlampa? Här finner du golvlampor i flera olika utföranden, till kontoret, vardagsrummet eller sovrummet. Låt din golvlampa både vara snygg och fylla en funktion i ditt hem!

Ljusslingor ger en mysig och mjuk belysning. På Dimoda vet vi hur viktigt ljuset är för känslan av ett rum. Batteridrivna ljusslingor är lätta att placera i hemmet och du kan enkelt använda dem för att skapa egna dekorationer. Skapa mysig stämning oavsett årstid med skira lampor på tråd.

Oavsett om du söker stort eller smått så har Dimoda en taklampa eller takkrona som passar ditt hem. Här hittar du ljuskronor med vackra prismor som sprider ett härligt ljus. Lys upp tillvaron vid matbordet eller lyxa till känslan över ditt arbetsbord med en riktigt vacker lampa.

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel