Stäng

Förvaring & Servering

Sortering:
Brickbord Bri
ENDAST ONLINE!
Knivblock och redskapsställ Vida
ENDAST ONLINE!
Ostbricka Oline rund
ENDAST ONLINE!
Salt och pepparset Sadie
ENDAST ONLINE!
Serveringsset Sally
ENDAST ONLINE!
Ostbricka Oline
ENDAST ONLINE!
Salladsskålset Glitter
ENDAST ONLINE!
Frukostbricka Fabia
ENDAST ONLINE!
Fruktkorg Frikka
NYHET
Dispenser Dumbo
NYHET
Kakfat Glitter
NYHET
Brödskrin Bella Vit 20cm
ENDAST ONLINE!
Frukostbricka Frona
ENDAST ONLINE!
Brödskrin Bella Svart 42cm
ENDAST ONLINE!
Kakfat Glitter
NYHET
Såsslev Classic
ENDAST ONLINE!
Brödkorg Praktisk
ENDAST ONLINE!
Tapassked Tåre
ENDAST ONLINE!
Fruktkorg Frikka
NYHET
Salladsbestick Flora
ENDAST ONLINE!
Salladsbestick Sico
ENDAST ONLINE!
Knivblock Universal Rostfri
ENDAST ONLINE!
1 2 »

Praktiska och snygga tillbehör för förvaring i köket och vid servering 

Att ha tillgång till praktiska och dessutom snygga tillbehör för dukning och servering gör stor skillnad för upplevelsen. Hos oss på Dimoda hittar du tillbehören för olika tillfällen, allt från den stora buffén med massa olika maträtter till en myskväll i soffan med en ostbricka. 

Praktiska glasburkar, brödskrin och kakfat i flera våningar  

Här finns tillbehören du behöver till ditt kaffekalas! Dimoda har fina kakfat med 2 eller tre våningar som du kan lägga upp alla dina kakor på. Servera sju sorters kakor på ett stilfullt sätt, eller arrangera cupcakes i flera våningar och dekorera tjusigt med andra tillbehör som tex blommor för att göra det extra fint. Brödskrin och brödlådor att förvara brödet i på ett snyggt och praktiskt sätt finns hos oss och även brödkorgar för serveringen finns i sortimentet som passar fint både för fikastunden och frukosten. När det gäller frukost, vem vill inte bli bortskämd med frukost på sängen? Här hittar du både snygga och praktiska frukostbrickor i trä som du kan överraska någon med på morgonen eller varför inte lyxxa till det till dig själv.   

Hos Dimoda finner du fina och praktiska glasburkar med lock av glas. Flera av våra glasburkar kan du använda som syltburkar till din egengjorda goda sylt. Fördelen med burkar i glas är att du ser vad burken innehåller. Flera av våra glasburkar har dessutom tätslutande lock som gör att innehållet i burken får längre hållbarhet. Så oavsett om du vill förvara din inlagda sill, hemmagjorda sylt eller färgglada karameller är glasburken ett bra val som kan bidra till en del av din inredning.  

Ostbrickor i olika modeller   

Är det dags för ostbricka efter maten? Lägg upp dina favoritostar och tillbehör snyggt på en ostbricka och dekorera med frukt som vindruvor och päronklyftor. Hos oss hittar du runda och fyrkantiga ostbrickor i trä med praktiska handtag som gör det lätt att bära eller flytta ostbrickan. Även ostknivar med trähandtag och helt i stål hittar du hos oss. I våra ostbrickeset ingår ostknivar tillsammans med ostbrickan. Ostbrickor i olika storlekar passar perfekt för en myskväll i soffan, altanen eller i husvagnen men även vid den stora buffén. Hos oss hittar du även skålar och tallrikar om du önskar att lägga upp marmelad, kex etc vid serveringen. Skäm bort dig själv med en snygg ostbricka eller varför inte ge bort i present - perfekt gå bort present till ostälskaren.  

Bestick till servering  

Vi har inte bara ostknivar som passar bra till ostbrickan utan även tapasbestick i form av tapassked och tapasgaffel som passar perfekt för att ta tillbehören med. Dessa tapasbestick är ett bra komplement till dom vanliga besticken att ha hemma vid just servering av tex buffé, förutom till alla dina små tapasrätter. Även andra bestick för servering såsom salladsbestick, såsslev och andra praktiska serveringsset hittar du hos oss. Övriga bestick hittar du här. Snygga och praktiska knivblock och redskapsställ hittar du även hos oss – låt redskapen stå framme och bli en del av inredningen i köket.  

Förvara, duka och servera snyggt och praktiskt med förvaring och serveringstillbehör från Design by Interiörhuset och Dorre. 

 


Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
14 dagars öppet köp!
Trygg och säker betalning.
certifierad ehandel